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How to Prepare Homemade 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE

🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Recipe of Perfect 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

In regards to cooking, it's important to keep in mind that every one started somewhere. I don't know of a single person who came to be with a wooden cooking spoon and ready to go. There is a great deal of learning which needs to be carried out in order to develop into a prolific cook and then there is obviously room for advancement. Not only would you need to start with the basics when it comes to cooking however, you almost need to start when learning to cook a fresh cuisine such as Chinese, Chinese, Thai, or Indian food.

This means that at any particular time in your cooking cycle cycles there is quite probably some one somewhere that is better and/or worse at cooking more than you. Take heart from this as the most effective have bad days when it comes to cooking. There are various people who cook for different reasons. Some cook in order to eat and live while others cook simply because they actually enjoy the process of ingestion. Some cook during times of emotional upheaval among many others cook out of sheer boredom. Whatever your reason for cooking or learning to cook you need to begin with the fundamentals.

For all those that are hoping to add healthful cooking habits into their everyday patterns, you'll find no more funds available than in the past in order to help you in those endeavors. It is possible to search for the help of a skilled nutritionist, so your physician can offer advice, you can find all sorts of books on healthy eating, cooking, and living at the local library, and the web is a superb source of kinds of advice when it comes to developing a healthier life style allaround.

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Many things affect the quality of taste from 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE is 5 beaux chaussons aux pommes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE estimated approx 30 min.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE using 14 ingredients and 25 steps. Here is how you cook that.

Une recette de chaussons aux pommes aromatisés à la cannelle. Grace à cette pâte feuilletée facile et rapide vous aurez de délicieux chaussons aux pommes maison. Si vous réalisez cette recette, vous n'achèterez plus jamais de chaussons aux pommes dans le commerce ! 😉 #monlivredecuisine #pommes #viennoiserie #goûter

Ingredients and spices that need to be Prepare to make 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE:

  1. POUR LA PÂTE FEUILLETÉE RAPIDE :
  2. 375 g Farine de blé T45 (J'ai utilisé de de la farine de Gruau T45)
  3. 300 g Beurre froid coupé en dés (le beurre doit être bien frais pour ne pas fondre pendant la préparation)
  4. 180 g Eau froide
  5. 8 g Sel
  6. POUR LA COMPOTÉE DE POMMES :
  7. 4 à 6 Pommes
  8. 50 g Cassonade
  9. Vanille et cannelle (Facultatif)
  10. POUR LA DORURE :
  11. 1 Œuf battu
  12. POUR LE SIROP (facultatif) :
  13. 15 g Sucre en poudre
  14. 15 g Eau

Instructions to make to make 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE

  1. REALISATION DE LA PÂTE FEUILLETEE RAPIDE Dans le bol de votre robot, mélangez à la feuille, la farine, le sel et le beurre durant 2 min. > Vous allez obtenir une pâte grossièrement mélangée.
  2. Ajoutez l’eau bien froide et poursuivez le mélange à la feuille jusqu’à obtenir une pâte en « morceaux » (c’est normal). > Il est normal que vous voyez des morceaux de beurre.
  3. Versez la pâte sur le plan de travail fariné et façonnez-la en boule pour la rendre homogène, puis, donnez-lui une forme approximativement rectangulaire.
  4. Etalez la pâte au rouleau et en longueur. Vous devez obtenir 3 fois la largeur en longueur.
  5. Lorsque vous avez une longueur suffisante, rabattez le tiers inférieur (du bas) vers le centre, puis le tiers supérieur (du haut) sur l’autre. > Entre chaque étape, retirer l'excédent de farine à l'aide d'un pinceau.
  6. Répétez l’opération précédente pour faire 5 tours au total.
  7. Après le 5ème tour, vous allez obtenir une pâte bien homogène. Filmez votre pâte et réservez-la au frais durant 30 min.
  8. REALISATION DE LA COMPOTEE DE POMMES : Epluchez et découpez les pommes en petits morceaux (pour une cuisson plus rapide).
  9. Faites cuire les pommes avec l’eau, la cassonade et la vanille en remuant régulièrement. Ajoutez la cannelle quelques minutes avant la fin de la cuisson.
  10. Ecrasez grossièrement les pommes et réservez-les.
  11. ♨️ Préchauffez le four à 200°C
  12. Sortez la pâte du frigo et étalez-la sur 3 mm d’épaisseur. > Etalez délicatement pour ne pas écraser le feuilletage.
  13. A l’aide d'un gabarit, découpez les ovales. > Gabarit à télécharger sur mon blog si besoin : https://bit.ly/3n5hzPR
  14. Avec un pinceau, mettez de l’œuf battu sur le contour des ovales.
  15. Déposez une petite cuillère sur la partie basse de l’ovale en laissant vide au moins 1 cm des bords.
  16. Rabattez le haut de l’ovale et faites de légères pressions tout autour en centrant bien la garniture.
  17. Retournez votre chausson et faites de même pour les autres.
  18. Dorer avec l’œuf battu et réservez au frais pendant 30 min.
  19. Sortez du frais et dorez une seconde fois les chaussons aux pommes.
  20. Avec le dos de la lame d’un couteau faites de légères incisions (sans couper) pour dessiner des motifs sur le dessus.
  21. Toujours avec le dos de la lame du couteau, à intervalles régulier rentrer les bordures en appuyant légèrement sur 1cm (sans couper).
  22. Faites cuire à 200°c durant env. 30 min.
  23. Pendant la cuisson, préparez le sirop : Pour donner de la brillance, faites chauffer le sucre et l’eau.
  24. Lorsque le mélange frémit, laissez-le redescendre en t° un peu. Badigeonnez les chaussons aux pommes encore chaud et laissez sécher.
  25. Si vous êtes arrivé jusqu'ici : BRAVO !! 👏 Car vous allez déguster des chaussons aux pommes encore meilleur que chez le pâtissier ! 😉

It's those little actions you take towards your objective of cooking well balanced meals for your family which may matter far more than any giant leap. Before you know it that you will find that you have more energy and a greater understanding of general wellbeing than you'd have envisioned before changing up your eating habits. If this is not enough to encourage you nevertheless, you may check out the excuse to go shopping for new clothes once you lose a size or two.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Favorite 🍎CHAUSSONS AUX POMMES-CANNELLE. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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